Ni Hao!!!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Monique Camp - WaarBenJij.nu Ni Hao!!!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Monique Camp - WaarBenJij.nu

Ni Hao!!!!

Door: Monmar

Blijf op de hoogte en volg Monique

07 Juli 2005 | China, Shanghai

Heeeej, werkende mensen!!! Wij zijn lekker in Shanghaiiiiiiiiiiii!!!! Het is hier zo gaaf!! We hebben nog niet echt veel gezien, maar het appartement van Henrieke is al geweldig!! Hier zit ik nu ook even te internetten, ze heeft alles bij de hand! We zijn ds door papa en mama weggebracht naar Schiphol en waren daar veel te vroeg omdat er in een keer geen files stonden in Nederland. Raar zeg! Maar tijd ging snel en toen hupsake het vliegtuig in naar Paris. Daar hadden we wat vertraging door een paar Chineesjes, maar dat kon de pret niet drukken. In het vliegtuig vast een 'Chinees Specialty' maaltijd uitgeprobeerd, je kan maar vast inburgeren he... ;) Toen heeft Monique haar oogjes dicht gedaan en Mars heeft zitten spelen in de Boing 777 (Floris, 'da kende gij hendig'!!) met spelletjes en video's op e private screen in de hoofdsteun voor je. Maar goed, in Shanghai aangekomen stonden Stef en Henriek ons op te wachten en WOW wat gaaf om Henriek weer te zien! Gezellig even 'ingeburgerd' met magari'ta's en voor de guys een pilsje. Toen met een of ander gaar taxi busje naar het appartement van Henriek en hier zitten we nu aan de vino met sushi en gezellig bijkletsen. Ow, matje, alle taxi's rijden hier in.... Volkswagens!!!! lol ja.

Goed, we gaan dadeljk even wat eten (het is nu 21.00 uur hier) en dan (denk ik) naar bedje en morgen naar de markt kleren kopen. Ik kan haast niet wachten!!!!

Heel veel liefs en tot snel weer,
xx Mars en Mo

• 07 Juli 2005 - 13:43

Dorothe:

Ha Moniekske en Marcel,
    Wat leuk zo'n reisverslag online. Ik ga het met plezier volgen.
    Oja, mijn collega (die in de Beekse Tuin woont) heeft jullie woningwens in de week gelegd bij een aantal buurtgenoten. Een tip van een van de buurvrouwen: doe briefjes met je naam en nummer in de bus bij de huizen waar je interesse in hebt. Dit onder het motte: je weet maar nooit!
    Heel veel plezier daar en tot over een tijdje!
    Groetjes, Dorothe

• 07 Juli 2005 - 17:47

Floris:

Als het een beetje meezit wil ik jullie later best nog wel een keer naar China vliegen want zo`n triple 7 is echt een cool vliegtuig!!
    heb net de Gillie uit elkaar gehaald en ga nou ook bijna naar portugal alleen zal mijn heenreis wel iets langer duren :-(
    Mijn volgende berichtje zal wel uit portugal komen dus tot dan dan maar!!
    Oh ja, have lot`s of fun in China!!

• 07 Juli 2005 - 18:28

Wim En Irene:

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Hebben sms ontvangen. We volgen jullie op de voet. Geniet maar van alles met volle teugen.

• 07 Juli 2005 - 20:18

Mark & Marloes:

Hello,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen, zal de gebeurtenisssen ook regelmatig bij gaan houden.
    Veel plezier daar en Monique shop ze!!!!

Groetjes uit Hellimond

• 08 Juli 2005 - 06:20

Ô糿ºÃ !:

ºÃ³ÔµÄ ˯Ãß ?
    ºÜ¶à Óä¿ !

WOW

• 08 Juli 2005 - 12:51

Vincent:

who sushi en vino klinkt heel lekker volgens mij krijg jij meer als een super vakantie zeker als je ziet wat het kost ik wens je alle geluk en plezier die er is en ook voor de rest ik heb het ok nog steeds goed en je moet zeker ook blijven vertellen over al het apparte eten. echt gaaf allemaal mischien doe ik de zelfde reis over een paar jaar wel over haha. doe mijn zwager en het andere stelletje de groeten en ik hoor het wel adios

• 08 Juli 2005 - 16:19

Floortje:

Hee Monk, super iets van je te lezen vanuit Shanghai. En ja hier maar werken ja, nee hoor geniet er lekker van enne wij werken gewoon stg door. Ben benieuwd naar alle verhalen, zal ze zeker volgen. Liefs Floortje

• 08 Juli 2005 - 16:43

Tessy:

Hallo!!!
    Wat fijn dat alles goed is en zo super! Jammer dat ik je niet meer heb kunnen spreken maar ik blijf jullie wel op deze manier volgen!!! Heel veel (shop) plezier en ik ben benieuwd naar de eerste foto's!!!
    Dikke kus!

• 08 Juli 2005 - 20:18

Johnny En Jos:

Hallo, Super zeg dat jullie het al zo fijn hebben ik hoor het wel dat komt helemaal goed in de komende weken. Doe je de groeten aan mijn partner in crime! en aan Steffe. Dikke kus

• 09 Juli 2005 - 22:51

Vincke:

he hallo ik hads zo onderhan toch wel weer een beetje verhalen verwavht maar hiero nog wel goed zelfs met 1.5 uur slaap en gruwelijk brak op het werk staan kook ik die spanjaarden eruit hahahahahahahahahaaaaaaaaaaa daarom vandaag maar vroeg naar huis gekomen . morgen weer om 8 oei. en toch weer van het padje haha tja slap zeveren kan ik nog steeds he haha laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr